Dodatečně ze zlínského rekondičního pobytu

Vydáno: 31.8.2020 • Autor:

Milá ozvěna ze zlínského rekondičního pobytu od Mileny Prskavcové ❤️:
„Děkujeme za velmi příjemnou rekondici vodicích psů. Chceme vyzdvihnout úžasnou kombinaci výcviku psů, včetně jejich páníčků a volného času. Procvičování mělo svoji standardní výbornou kvalitu. Pro každého bylo šité na míru. Velmi pomohla i zpětná vazba cvičitelů a názor na to, co děláme správně a naopak co a jak je potřeba zlepšit a „vypilovat“.
Poměr cena – výkon v ubytování a stravování se pohyboval na hranici jemné geniality :-). Organizace volného času si nezadala s programem cestovní kanceláře. Nabídka byla pestrá (prohlídky města, zákulisí divadla, míchání drinků s výkladem v místním baru, vědomostní soutěž, vycházky, …). Přesto si každý mohl zvolit, zda ji využije nebo se jen tak půjde nadýchat zlínského vzduchu či jinak odpočívat. Když k tomu přidáte úžasnou kavárnu ☕️ s nejlepšími vaflemi, jaké jste kdy jedli, a velmi příjemnou partu organizátorů i účastníků, vznikne vám kombinace těch nejlahodnějších zážitků chutí i vědomostí. 
Děkujeme všem organizátorům a cvičitelům za to, že uvařili tak báječný výcvik, že jsme se na něm i přes práci cítili jako na dovolené. 
Zážitky s vámi nás stále hřejí u srdce a za to vše vám patří velký DÍK!
Srdečně vás zdraví nadmíru spokojení Míla, Vlado a Mambo
Fandíte nám? Podpořte nás na GIVT.cz!

Veřejná sbírka

Pro příspěvky do veřejné sbírky je možné využít platbu prostřednictvím QR kódu zde:

QR kód