Exkurze do vietnamské tržnice – speciální předprázdninová akce

Vydáno: 20.6.2018 • Autor:

Milí přátelé,

ještě se s vámi nechceme před prázdninami úplně rozloučit, a tak vás zveme na speciální exkurzi do vietnamské tržnice na Olomoucké ulici. Kdo jste byli na přednášce Twi a Longa z organizace „Zase rýže“ o životě vietnamské komunity v Brně, tak tento sympatický pár nás bude provázet i na tržnici.

Termín: pátek 29. června v 17:00. Výrazně doporučujeme mít vidícího průvodce. Psi nejsou problém. Hlaste se na e-mail: klubovna@vycvikvodicichpsu.cz nejpozději do úterý 26. června 2018.  A zde je pozvánka od Twi a Longa:

Zase Rýže vám chce ukázat malý Vietnam v Brně! Vysvětlíme vám život stánkařů, pagodu, naše náboženství, jaké máme tradice a popřípadě vám naučíme základní fráze Vietnamštiny. Určitě nebude chybět ani přednáška o naších surovinách v prodejnách. A na posledním místě půjdeme společně poznávat vietnamskou gastronomii a ochutnávat jejich jídla. Po celou dobu vás bude provázet rodilý mluvčí. Takže se nemusíte bát zeptat na otázky, které vás vždycky zajímaly (např. Proč se tak často objevuje příjmení Nguyen? Proč Vietnamci tolik pracují? Proč zrovna Česko?). Těšíme se na vás!

Fandíte nám? Podpořte nás na GIVT.cz!

Veřejná sbírka

Pro příspěvky do veřejné sbírky je možné využít platbu prostřednictvím QR kódu zde:

QR kód