Plánované aktivity + důležitá změna jarní rekondice

Vydáno: 12.1.2018 • Autor:

Milí přátelé,

rozhodli jsme se změnit jarní týdenní rekondiční pobyt v Brně na víkendový, takže bude od pátku 11. do neděle 13. května 2018. S přihlášenými účastníky předběžně počítám, pokud jim změna nevadí. Pokud v tomto případě jet nechcete, dejte mi prosím vědět co nejdříve. Ostatní zájemci se mohou přihlásit vyplněním této přihlášky: BRNO

Dále pro váš přehled posílám plány na následující období, a zároveň níže dotaz na váš názor. Prosím, nehlaste se zatím na jednotlivé aktivity, ještě pošlu pozvánky zvlášť. Tento přehled je jen pro vaši informaci.

Co nás čeká?
V pátek 26. 1. 2018 přijde kriminalista Mgr. Michal Vrba povědět nám o své práci.
9. 2. 2018 – procvičování práce psů
23. 2. 2018 – povídání o vietnamské komunitě v Brně (slečna Twi Nguyen)
9. 3. 2018 – procvičování práce psů
23. 3. – zkusíme pozvat pracovníky ostrahy Vazební věznice v Ostravě, se kterými jsme spolupracovali na jednom projektu.
6. 4. – procvičování práce psů
20. 4. – exkurze do spalovny SAKO Brno (bez vodicích psů, s vidícím průvodcem)
27. 4. – soutěž „Cesta ve tmě“ Boskovice.

Ještě bych vás poprosila o názor: napadlo mě zkusit oslovit brněnské divadlo Husa na Provázku (případně jiné), jestli by nám poskytli možnost procvičovat práci se psy u nich, abyste si vyzkoušeli interiér divadelních, případně koncertních sálů (systém je většinou podobný). Měli byste o takové procvičování  zájem? Prosím o vaše názory na e-mail klubovna@vycvikvodicichpsu.cz. V případě zájmu zkusím zajistit.

Děkuji předem a přejeme hezký víkend!
Lenka

 

 

Fandíte nám? Podpořte nás na GIVT.cz!

Veřejná sbírka

Pro příspěvky do veřejné sbírky je možné využít platbu prostřednictvím QR kódu zde:

QR kód